Навчаються вчителі розвивального навчання

Навчаються вчителі розвивального навчання

У мальовничому селі Шешори, яке вражає дивовижною красою, 13 листопада в школі І-ІІ ступенів ім. В’ячеслава Чорновола відбулось засідання постійно діючого семінару вчителів початкових класів, які працюють за системою розвивального навчання на тему «Формування самостійних навичок молодших школярів у системі розвивального навчання».

/Files/images/PB131314.JPG

Зі щирою посмішкою на вустах нас зустрів директор школи М.В.Титаренко та заступник директора школи з навчально-виховної роботи І.М.Якібчук, яка і презентувала роботу педагогічного колективу школи.

Цікавою була розповідь Зореслави Дмитрівни Атаманюк, керівника шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів, вихователів ГПД, яка розповіла про роботу шкільного МО, творчі здобутки, а також поділилася досвідом своєї роботи з розвивального навчання.

Відвідавши урок української мови в 4 класі, який провела Зореслава Дмитрівна, педагоги відмітили, що на уроці було використано різні методи, форми та прийоми роботи з учнями для формування самостійних навичок.

/Files/images/PB141352.JPG

Відверта розмова з даної теми дала можливість учителям обмінятися думками, досвідом своєї роботи з даного питання. Методист Л.М.Михайлюк наголосила, що саме формування самостійних навичок молодших школярів має велике та вагоме значення у вмінні навчатися на сучасному етапі розвитку суспільства.

М.Стефуранчин презентувала новинки методичної літератури з даного питання.

Особливо трепетно, зі сльозами на очах, пройшов виховний захід «Україно, мій коханий краю», який провели учні початкових класів під керівництвом С.Якібчук, Л.Годим'як. Всі присутні, затамувавши подих, спостерігали за цікавим, яскравим, емоційним виступом школярів. На обличчях дітей була весела усмішка, а в очах сяяли яскраві вогники любові, поваги, шани, відданості до України-неньки.

/Files/images/PB131330.JPG

Вчителі щиро вдячні дирекції та педагогічному колективу школи за підготовку та проведення семінару.

М.Стефуранчин, учитель початкових класів Бабинської ЗОШ І-ІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.