Повернутися до звичайного режиму

Постійно діючий семінар учителів іноземної мови

Постійно діючий семінар учителів іноземної мови

12 листопада 2015 р. на базі Косівського районного центру дитячої творчості відбувся постійно діючий семінар учителів іноземної мови з теми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках іноземної мови». Мета його – проаналізувати важливість застосування інформаційно-комунікаційних технологій на уроках іноземної мови.

У рамках семінару розглянуто питання практичного застосування ІКТ на уроках іноземної мови та алгоритм створення освітнього блогу вчителя.

Досвідом роботи з питання практичного застосування ІКТ на уроках іноземної мови поділилась учитель Рожнівського НВК «Гуцульщина» імені Ф. Погребенника НаУКМА Інна Сайнюк, яка представила учасникам семінару свою презентацію.

З поняттям, особливостями, різновидами та алгоритмом створення освітнього блогу вчителів ознайомила методист методичного кабінету Світлана Цикаляк, презентувавши покрокове його створення у вигляді презентації.

Інформаційно-аналітичне заняття з елементами тренінгу провела психолог Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ Марія Пасічняк.

Окрім того, під час семінару вчителі ознайомилися з умовами проведення І районного етапу туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2016» у номінації: «Англійська мова».

На завершення семінару вчителям німецької мови Косівського НВК «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат» Л. Б. Бієвській та О. М. Бович, які були слухачами курсів німецької мови від Гете інституту, вручено сертифікати.

Підготувала методист методичного кабінету Світлана Цикаляк

/Files/images/angl.sem1.JPG

Презентація "Створення освітнього блогу"

Кiлькiсть переглядiв: 412

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.