"Ми – надія твоя, Україно"

"Ми – надія твоя, Україно"

2 червня на базі Косівського РЦДТ проведено свято "Ми – надія твоя, Україно". До зали запросили найкращих учнів, які гідно представили Косівський район на обласних предметних олімпіадах та обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, спортивних чемпіонатах України та Європи. Серед гостей свята батьки школярів та педагоги, що підготували переможців олімпіад та конкурсів.

/Files/images/mi_-_nadya_tvoya_ukrano/mntu1.jpg

Грамоти та книги учасникам свята вручили голова районної ради Михайло Шатрук та начальник відділу освіти Володимир Козьменчук, а сертифікати на отримання грошових премій – представник всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев’янка Ігор Шебунчак. Cертифікати на отримання одноразових грошових премій вручено талановитим педагогам Косівщини, що цілеспрямовано працюють з обдарованими учнями та забезпечують високі рейтинги своїм вихованцям в олімпіадах та конкурсах.

/Files/images/mi_-_nadya_tvoya_ukrano/mntu2.jpg

30 школярів Косівщини творчими здобутками принесли славу закладам, де навчаються, вкотре підняли престиж району, зробили перші кроки до свого зоряного горизонту.

Оригінальні концертні номери для учасників свята підготували Володимир Божак та Степан Подюк, танцювальні колективи “Рожнівчанка” та “Золотий промінчик”, оркестр народних інструментів Косівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та ансамбль бандуристів Косівської школи мистецтв, переможець всеукраїнських фестивалів та конкурсів Зеновій Кіт.

/Files/images/mi_-_nadya_tvoya_ukrano/mntu3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.