Підвищуємо кваліфікацію

Підвищуємо кваліфікацію

Питання «Ціннісні орієнтири дітей та учнівської молоді засобами етнопедагогіки та краєзнавства» розглянули педагоги-організатори Косівщини в ході роботи засідання постійно діючого семінару.

Підвищуємо кваліфікацію

Педагоги, що зібрались на базі Брустурівської ЗОШ І-ІІІ ст. обговорили шляхи формування ціннісних орієнтацій школярів в контексті збереження історичної спадщини українського народу, поділились педагогічним досвідом з означеного питання.

В ході засідання учасники ознайомились з учнівським дослідженням «Сім чудес села Брустури», переглянули презентацію підготовлену учнівським парламентом школи.

Підвищуємо кваліфікацію

Педагоги мали можливість відвідати майстер-клас з сирної пластики, познайомитись з мистецькими традиціями школи, втіленими оркестром народних інструментів, вокальною колективом дівчат (керівник Пукас Н.С.), ансамблем народного танцю (керівник Петрів М.В.).

Підвищуємо кваліфікацію Підвищуємо кваліфікацію

Необхідність формування національного характеру та національних почуттів молодого покоління неможливе без усвідомлення відповідальності за долю країни, за стан навколишнього середовища. Ці аспекти яскраво підкреслив вечір пам'яті «Чорнобиль-рана не загоєна» (педагог-організатор Ватаманюк М.Д.).

Підвищуємо кваліфікацію

Під час підбиття підсумків роботи семінару учасники констатували,що виховання має носити яскраво виражений національний характер. Проблема формування громадянина, який знає та пам’ятає свій рід, мову материнську, цінує минуле та гідно творить майбутнє, буде актуальною на всі часи.

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.