Свято ремесел

Свято ремесел

Палкі шанувальники різьби по дереву, художнього розпису, ткацтва та гончарства зустрілись 27 березня в Косові. На базі Косівського інституту декоративно-прикладного мистецтва Львівської академії мистецтв відбувся обласний конкурс та виставка народних ремесел «Знай та люби свій рідний край».

На виставку представлено близько тисячі творчих робіт з дерева, паперу, рослинних та штучних матеріалів. Школярі з усіх куточків області втілили в них свій творчий замисел та фантазію.

Свято ремесел Свято ремесел

Розпочався конкурс з вітального концерту, який підготували та провели педагоги та вихованці Косівського РЦДТ: культорганізатор Світлана Морикіт, оркестр народних інструментів «Джерельце», молодша група зразкового танцювального ансамблю «Зелений талісман», вихованці вокальної студії Анна Зеленчук та Софія Пузікова.

Свято ремесел Свято ремесел

Учасників привітали начальник відділу освіти Володимир Козьменчук, директор КДІПДМ Святослав Мартинюк, директор Івано-Франківського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Василь Дранчук.

Конкурсна програма тривала два дні. Впродовж цього часу школярі мали повністю завершити роботу в матеріалі та представити на розгляд компетентного журі. Переможці конкурсу в кожній номінації будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками департаменту освіти і науки.

Надія Ємець, методист методкабінету

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.