Гостини у дружини Президента

Діти бійців АТО із Косівщини гостювали у дружини Президента Марини Порошенко

Дружина Президента України Марина Порошенко запросила погостювати дітей поранених, загиблих та зниклих безвісти бійців АТО до президентської резиденції у селі Гута Богородчанського району 27 грудня 2014 року. Всього приїхало 60 діток, маленьких супроводжували матері. Даний захід відбувався в рамках ініціативи дружини Президента “З теплом у серці”.

/Files/images/gostini_u_drujini_prezidenta/2014-12-27-450.jpg

У Гуті діти мали можливість погуляти територією резиденції, відвідати місцевий зоопарк, годувати та спостерігати за дикими тваринами. Згодом, для малюків відбувся благодійний концерт Олександри, Євгенії та Михайла Порошенків. Діти Президента виконували відомі класичні твори та композиції з популярних кінофільмів. Також до участі у благодійному концерті були запрошені талановиті вокалісти з Івано-Франківщини.

Коли концерт закінчився, діти подарували родині Президента різдвяну шопку та ялинкові прикраси, котрі виготовили власноруч. Натомість від родини Президента отримали сучасні планшети та солодкі подарунки.

Звертаючись до всіх присутніх, Марина Порошенко зауважила: “Сьогодні вкрай важливо піклуватися про родини тих, хто знаходиться на передовій, тих, хто захищає власну родину і усю країну. Наші воїни мають розуміти, що про їхні родини турбуються, що їхнім родинам допомагають”. Дружина Президента привітала дітей та їхні родини з наступаючими святами та побажала їм миру, віри та любові.

Катерина Копчук, учитель історії Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів

/Files/images/gostini_u_drujini_prezidenta/2014-12-27-449.jpg

/Files/images/gostini_u_drujini_prezidenta/2014-12-27-457.jpg

/Files/images/gostini_u_drujini_prezidenta/2014-12-27-451.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.