Хай квітне барвами «Гірська веселка»

Хай квітне барвами «Гірська веселка»

25 вересня на майдані Незалежності відбувся 14 районний екологічний фестиваль «Гірська веселка». Цьогорічний фестиваль набув нового забарвлення та спрямування. Так конкурс композицій проведено під темою «Герої не вмирають. Просто йдуть. З Майдану – в небо. В Лицарі – зі смерті. Пливуть у вічності сини. Героям Слава – вписано у серці». З природнього матеріалу, використовуючи фотографії та тканину учні загальноосвітніх закладів представили 42 композиції відповідної тематики, вшановуючи пам'ять загиблих на Майдані та в АТО.

Гірська веселка

На фотоконкурс «Ми – Твоє майбутнє, Україно, твої вірні доньки і сини. І допоки наша пісня лине – буде Україна на землі» школярі представили цікаві фотоматеріали з пейзажами рідного краю, з портретами відомих краян.

Гірська веселка

Гірська веселка

Гірська веселка

Велике зацікавлення в присутніх на фестивалі викликав конкурс малюнка на асфальті «Діти. Мир. Україна». За годину часу майдан Незалежності розквітнув витворами дитячої уяви, а кожен перехожий зміг помилуватись цікавим вирішення запропонованої теми конкурсу.

Гірська веселка

Як завжди, нікого не залишив байдужим конкурс домашніх улюбленців. Десяток собак, кішок, морських свинок та інших тварин в супроводі своїх господарів стали повноправними учасниками фестивалю.

Гірська веселка

Фестивальна програма не обмежилась лише конкурсами. Так впродовж фестивалю відбувалась благодійна ярмарка-розпродаж дитячих робіт. В результаті роботи ярмарки 3389 гривень стали маленьким вкладом учнівських колективів для підтримки хлопців-вояків з Косівщини.

Гірська веселка

Окрасою фестивалю «Гірська веселка» став флеш-моб за участю всіх учасників дійства. Своєрідний голуб миру об'єднав всіх школярів в єдиному прагненні зберегти Україну єдиною та неподільною.

Гірська веселка

Надія Ємець, методист методичного кабінету

Кiлькiсть переглядiв: 482

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.