Кубок НФК "Ураган"

Протягом січня-березня 2019 року учні ЗОШ 5-х та молодших класів Косівщини брали участь в ІІІ-му Шкільному районному турнірі з футзалу «Кубок НФК «Ураган», в якому взяло участь 120 учасників із 8 загальноосвітніх шкіл нашого району.

Час шалених футзальних двобоїв шкільного турніру пролетів неймовірно швидко.На спортивному майданчику вирував відчайдушний вир змагань, який не залишав нікого байдужим. Команди дивували видовищними перемогами та влучними голами у груповому етапі, в ¼ та ½ фіналу.

/Files/images/uragan/5.jpg

Нелегкий шлях до фіналу вже пройдений, тому настав час і визначити переможців.І ось 26 березня в спортивному залі Рожнівського НВК «Гуцульщина» відбулися вирішальні фінальні матчі районного шкільного турніру з футзалу «Кубок «Ураган»- 2019.

Бронзові нагороди виборювали команди Хімчинського ліцею “Інтелект” та Космацької ЗОШ І-ІІІ ст. Гаряча підтримка вболівальників із самого початку матчу надихала юних футзалістів на боротьбу та перемогу. Учні Хімчинської школи вже на перших хвилинах вийшли вперед, і, не збавляючи темпу, забивали гол за голом. На 5 хв. матчу Хімчинська ЗОШ перемагала 2-0, а перший тайм закінчився з рахунком 2-1. Здавалося бронзові медалі поїдуть у Хімчин, але Космацькі учні зуміли зібратися і дали солідний бій у другому таймі, вони забили ще два голи у ворота суперників, що дозволило в підсумку Космацькій ЗОШ І-ІІІ ступенів святкувати перемогу із рахунком 3-2 і здобути третє місце в турнірі.

Головний приз турніру виборювали команди Рожнівського НВК “Гуцульщина” та Пістинської ЗОШ І-ІІІ ст. Із самого початку гри було видно, що юні футболісти Пістинської ЗОШ не збираються поступатися команді Рожнова, тому вже з перших хвилин вирвалися вперед. А на далі тільки нарощуючи атакувальні дії враз по раз засмучували команду-господаря, довівши до розгромного рахунку 10:0.

На закриття та нагородження фінальних районних змагань прибули голова оргкомітету Шкільного турніру А. І. Червінський, голова Косівської районної ради Павло Ванджурак, депутат обласної ради та голова Рожнівської об’єднаної територіальної громади Сергій Радиш, які в свої виступах привітали всіх учасників турніру та винесли подяки організаторам та спонсорам.

Кожна школа-учасник турніру одержала солодкий подарунок з логотипом НФК "Ураган", який є організатором змагань.

Кращих гравців нагородили статуетками в таких номінаціях:

  • Кращий воротар - Пліхтяк Назарій – Пістинська ЗОШ І-ІІІ ст.
  • Кращий нападаючий – Савич Олександр - Рожнівський ліцей "Гуцульщина"
  • Кращий бомбардир – Пліхтяк Дмитро – Пістинська ЗОШ І-ІІІ ст.-25 м'ячів
  • Кращий захисник – Цахній Максим – Космацька ЗОШ І-ІІІ ст.

Призери та переможці районного турніру були нагороджені медалями, грамотами, кубками, а також отримали у подарунок від організаторів комплекти ігрової форми та футзальні м’ячі. А команда Пістинської ЗОШ І-ІІІ ст. як переможець отримала від наших спонсорів сертифікат на суму 40000грн., які будуть використані для придбання спортивного інвентаря, та запрошення на участь в Лізі Шкільних чемпіонів, яка вже стартує 3 квітня в обласному центрі.

/Files/images/uragan/4.jpg

Хочеться подякувати Всім командам за участь в турнірі, суддівському корпусу, а також нашим організаторам та спонсорам за підтримку та організацію Шкільного турніру, а саме:

  • президенту - НФК “Ураган”- Олександру Бубену та голові оргкомітету Шкільного турніру – Ігору Сороці;
  • директору департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА– Віктору Кімаковичу;
  • управлінню спорту облдержадміністрації;
  • обласній раді;
  • керівництву Рожнівської ОТГ;
  • відділу освіти Косівської РДА;
  • колективу Рожнівського НВК “Гуцульщина” на чолі з керівником даного закладу Ользі Юліанівні Радиш.
Кiлькiсть переглядiв: 634

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.