Повернутися до звичайного режиму

Стартувала сесія пробного ЗНО

16 березня на базі Рожнівського ліцею «Гуцульщина» відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, участь в якому з 214 зареєстрованих взяли 204 випускники закладів освіти. Роботу пункту тестування забезпечували 36 залучених педагогічних та один медичний працівник.

Традиційно, тестування розпочалося об 11:00 год. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО здійснювався за паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, а також запрошенням-перепусткою. Тестування відбулося з дотриманням процедури проведення згідно Регламенту та нормативно-правових документів, які регулюють організацію пробного ЗНО в 2019 році.

Основна сесія зовнішнього оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з математики.

Як і минулого року, цьогоріч для учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання діятиме спеціальний онлайновий сервіс, який називається «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання». За його допомогою можна отримати результат за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів.

Звертаємо увагу на те, що сервіс діє з 15-ї години 16 березня до 18 березня 2019 року і є доступний на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів.

Щоб здійснити вхід до Сервісу, потрібно:

  • увести логін (персональний код) і пароль (пін-код) доступу до особистого кабінету учасника пробного ЗНО;
  • вибрати назву регіонального центру оцінювання якості освіти, на сайті якого Ви реєструвалися для участі в пробному ЗНО;
  • натиснути кнопку «Заповнити бланк А» в особистому кабінеті;
  • заповнити бланк А, перенісши до електронної форми відповіді, надані в бланку відповідей під час проходження пробного ЗНО;
  • ознайомитися зі Схемою нарахування балів за виконання сертифікаційної роботи, розміщеною в інформаційному бюлетені, наданого учасникам пробного ЗНО у паперовому або електронному форматі;
  • самостійно визначити орієнтовну кількість балів за виконання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю;
  • зазначити встановлений бал за результатами власного оцінювання, натиснувши кнопку «Заповнити бланк Б».

Схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та Схеми оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з української мови пробного ЗНО 2019 року будуть оприлюднені 19 березня 2019 року.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Нагадуємо, що наступне пробне тестування з інших предметів (історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії, та іноземних мов) відбудеться 23 березня.

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.