А мрії все-таки збуваються…

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – таке завдання стоїть перед органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Косівського району.

28.02.2019 року відбулося урочисте відкриття закладу дошкільної освіти с. Соколівка.

Різнокольорові повітряні кульки, весела музика, схвильовані дітки і батьки, почесні гості – це все говорило про те, наскільки значимо відкриття цього закладу для жителів Соколівки.

«Це було моєю мрією – відкрити дошкільний заклад, – підтримує нашу розмову з працівниками закладу та батьками сільський головаСтефурак Василь Григорович. Тепер залишилися лише миттєвості для того, щоб це чудове приміщення, яке обладнано відповідно до вимог, наповнилось дитячим сміхом та радістю!»

Розділити радість з громадою села та привітати їх з чудовою подією завітали заступник голови облдержадміністрації Маланій Роман Григорович, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Гаврилюк Ігор Олегович, голова райдержадміністрації Кічеряк Віталій Васильович, голова районної ради Ванджурак Павло Іванович, заступник голови районної ради Петричук Володимир Васильович, начальник відділу освіти райдержадміністрації Козьменчук Володимир Ярославович, депутат обласної ради Сіреджук Дмитро Дмитрович, члени депутатського корпусу району, села.

Після урочистого перерізання стрічки відбулося освячення дошкільного закладу. Освятив приміщення закладу дошкільної освіти священик храму Святодухівської церкви протоієрей Василь Дійчук. Привітавши з освяченням, священик побажав всім мудрості та Божої допомоги у вихованні та навчанні дітей.

Представники влади привітали дітей, їхніх батьків та колектив закладу з отриманням нового затишного садочка та побажали всім здоров’я, добра, миру та злагоди…

Чудовий концерт, який спільно підготували учні Соколівського ЗЗСО I-III ст. та майбутні вихованці доповнив святкове дійство радістю, щасливими дитячими усмішками та неперевершеним відчуттям сповнення надій та мрій.

Щасти тобі, Соколівський ЗДО «Мрія»!!!

Галерея "Вікдриття ЗДО Мрія"

Лариса Сенчук, методист методичного кабінету відділу освіти

Кiлькiсть переглядiв: 581

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.