Школа молодого методиста

Сьогодні, 25 квітня, у комп’ютерному класі навчального корпусу Івано-Франківського ОІППО відбулося засідання Школи молодого методиста під керівництвом методиста лабораторії управління та організації освіти Алли Дутчак. Тема заходу – «Використання хмарних технологій у методичній роботі».

Алла Олександрівна ознайомила присутніх з сучасними освітніми трендами. Зокрема, керівник Школи розповіла про найновіші інструменти для методичної роботи.
В черговий раз на засіданнях Школи молодого методиста своїм досвідом ділилися методисти Косівського районного методичного кабінету Ігор Дійчук та Світлана Цикаляк. Сьогодні вони провели воркшоп зі створення персональних блогів та онлайн-опитувальників за допомогою сервісів Google. Світлана Петрівна розповіла про те, як виникла ідея використовувати онлайн-сервіси, а також продемонструвала власні електронні щоденники «Знання, які будують майбутнє» та «Always learning». Ігор Іванович провів практикум зі створення форм для опитувань та персональних блогів. Учасники Школи змогли побачити переваги використання онлайн-анкетувань перед звичними нам паперовими. Також кожен створив свій власний блог та заповнив декілька сторінок актуальною інформацією.

Галерея "Школа молодого методиста"

Сподіваємося, що наш досвід та знання, які сьогодні отримали наші колеги-методисти, є корисними та допоможуть вдосконалити методичну роботу в умовах децентралізації та освітніх змін.

Кiлькiсть переглядiв: 675

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.