"Учитель року - 2018" у номінації "Фізична культура"

22 листопада 2017 року на базі Косівської ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 відбувся І етап конкурсу «Учитель року - 2018» у номінації «Фізична культура». У конкурсі взяли участь: Микола Рабинюк, вчитель Косівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Віталій Абрам'юк, вчитель Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Василь Удудяк, вчитель Хімчинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Учасники демонстрували свій педагогічний досвід у трьох конкурсних випробуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Я роблю так…!» та «Урок». Тестування проходило на комп'ютерах і включало в себе 40 запитань з педагогіки, психології, методики викладання фізичної культури. Що стосується конкурсного випробування «Я роблю так...!», то тут учасники представили на розгляд журі цікаві форми роботи та родзинки власної творчості. Відповідно «Урок» усі конкурсанти провели на високому рівні, маючи знання з предмета і методики його викладання, урахувавши фізіологічні та психологічні особливості учнів зуміли встановити контакт з дітьми та оптимально визначити методи і прийоми що використовували.

Переможцем районного етапу конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «Фізична культура» став Віталій Абрам'юк, вчитель фізичної культури Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Серед учасників конкурсу немає людей випадкових. Для кожного з них школа та заняття фізичною культурою – це рух та життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання та невтомна праця.

Галерея "Учитель року Фізична культура"

Кiлькiсть переглядiв: 525

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.