Каскадне навчання

З 24 по 26 жовтня на базі Косівського НВК «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат» проводилось каскадне навчання для працівників психологічної служби району на тему «Формування корпоративної культури та безпечного простору в навчальному закладі». Мета заходу – опрацювання актуальних питань з проблем професійного та емоційного вигорання, формування іміджу педагога та його емоційної стабільності, групової взаємодії та згуртованості колективу. Учасники впродовж тренінг-курсу розвивали свої вміння із систематизації корпоративного мислення, як основного інструменту підвищення продуктивності команди, відпрацювали навички подолання негативних емоцій та проявів агресивності в педагогічному середовищі.

Тренери Любов Баланюк, Тетяна Мицкан та Наталія Кошак провели 12 тренінгових занять, даючи учасникам можливість ознайомитися з основними принципами та ключовими поняттями з даної теми, пропрацювати актуальні питання з проблеми та отримати новий досвід.

Отримані знання та навички учасники каскадних тренінгів будуть впроваджувати в своїх навчальних закладах з педагогічними колективами та керівниками.

Підводячи підсумки, учасники заповнили вихідне анкетування та поділились своїми враженнями щодо проведення такої форми роботи та актуальності вибраної теми.

Галерея "Каскадне навчання"

Кiлькiсть переглядiв: 547

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.