Секційне засідання соціально-психологічної служби

22 серпня 2017 р. у рамках районних освітянських серпневих методичних майстерень проведено секційне засідання практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

На засіданні проаналізовано стан та перспективи розвитку й розглянуто пріоритетні напрями діяльності психологічної служби системи освіти району. Зокрема, методист методичного кабінету В.Данилюк проаналізувала роботу служби у минулому навчальному році, акцентувала увагу на здобутках та наголосила на викликах, що постають перед працівниками служби. Розповіла про роль закладів освіти у вирішенні проблеми протидії торгівлі людьми в Україні. Ознайомила присутніх з особливостями запровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні. Охарактеризувала основні виклики у діяльності практичного психолога та соціального педагога в умовах реформи системи освіти, відзначила важливість соціально-психологічного супроводу під час впровадження інклюзивної форми навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.

В рамках засідання відзначено та нагороджено подяками, районного методичного кабінету практичних психологів Баланюк Любов Михайлівну – Косівський НВК «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат», Мицкан Тетяну Михайлівну – Косівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Кошак Наталію Дмитрівну – Річківський НВК.

/Files/photogallery/1400/IMG_20170822_114105.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.