Повернутися до звичайного режиму

Вище! Швидше! Сильніше!

4 жовтня 2017 року на летовищі в с.Черганівка відбулося урочисте відкриття 25-ї районної спартакіади школярів Косівщини.

Відкриття розпочалося з внесення Державного прапору та виконання Державного гімну України. Почесне право внести прапор отримали представники команд, які стали переможцями 24-х спортивних ігор школярів Косівщини: учням Городянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Самокіщук Христині і Андріюку Василеві та учням Старокутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Колотило Андріані і Сорочану Олегові.

Офіційно відкрив спартакіаду і привітав учасників змагань, вболівальників, тренерів та запрошених гостей начальник відділу освіти Косівської райдержадміністрації Володимир Козьменчук. У своєму виступі він підбив підсумки участі школярів району у 24-й спартакіаді, участь в районних, обласних та всеукраїнських змаганнях за минулий навчальний рік, а також побажав усім учасникам успіхів, здоров'я, гартування волі і характеру, бадьорості та хорошого настрою. З вітальним словом до учасників змагань, тренерів, вчителів фізичної культури від імені очільників району звернувся заступник голови районної ради Володимир Петричук, який побажав юним спортсменам стійкості духу, сили, спритності та гідно відстояти честь своєї школи.

Після привітальних слів проведено нагородження переможців 24-ї районної спартакіади школярів Косівщини. Грамотами відділу освіти, кубками та цінними призами нагороджені команди, які вибороли призові місця у загальному заліку. Серед загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів І місце здобули учні Старокутської ЗОШ (вчителі Вальчик Василь та Савчук Михайло), ІІ місце – Косівської ЗОШ №1 (вчителі Рабинюк Микола та Крицкалюк Іван), ІІІ місце – Стопчатівської ЗОШ (вчителі Бубряк Ольга та Попович Любомир). Серед загальноосвітніх закладів І-ІІ ступенів І місце зайняли учні Городянської ЗОШ (вчитель Хом'юк Михайло), ІІ місце – Микитинецької ЗОШ (вчитель Атаманюк Юрій), ІІІ місце – Нижньоберезівської ЗОШ (вчитель Рижук Іван).

Як окремий вид спорту, що входить до загального заліку, відзначено туристичні змагання. Учнів, що взяли участь та отримали призові місця, нагороджено додатковим спорядженням.

Галерея "Вище! Швидше! Сильніше!"

Після урочистого відкриття головний секретар спартакіади Олександр Михлюк оголосив програму проведення легкоатлетичної естафети і запросив команди на старт. Тут у запеклій боротьбі взяли участь 36 команд школярів. Подолавши першими сім етапів перемогу святкували учні Косівської ЗОШ №1 серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів та учні Шешорської ЗОШ серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів.

Оргкомітет змагань щиро вдячний працівникам Косівської центральної районної лікарні за медичне обслуговування змагань, генеральному директору фірми «Явсон» Олександрові Яворському за надану можливість провести змагання на Черганівському летовищі та спонсору змагань з легкоатлетичної естафети – депутату Косівської міської ради Володимирові Зузяку.

Нехай на цих змаганнях не було встановлено жодних офіційних рекордів, та було багато рекордів особистих, адже у кожної школи, у кожного учня своя олімпійська висота.

Кiлькiсть переглядiв: 467

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.