Go Camp у Яблунівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Море позитивних емоцій, справжній драйв та незабутні враження залишив по собі літній табір Go Camp, проведений на базі Яблунівської школи І-ІІІ ст. Це був новий проект, створений організацією Go Global, на який з нетерпінням чекали учні та вчителі.

Але те, що відбувалося упродовж двох тижнів (з 12-23.06 2017 р.), перевершило усі наші сподівання. День, коли до нас завітав волонтер з Канади, Деніал Кріс, був неймовірним. Перша зустріч… Квіти… Вітання… Зустріч волонтера учнями школи відомою піснею на слова Тіни Кароль “Україна – це я…” в англійському перекладі. А які неймовірні емоції охопили усіх, коли Деніал одягнув вишиванку на порозі нашої школи.

І далі, здавалось би, звичайні робочі дні табору перетворилися на цікаві, захоплюючі заняття, ігри, руханки, екскурсії. І все це, звісно, з одним наміром: удосконалити навички спілкування англійською мовою. Адже, основною метою проекту Go Camp було надихнути українських дітей на вивчення англійської. Учасники табору з захопленням співали відомі світові хіти “It’s My Life”, “We’ll Rock You”, “Don’t Worry, Be Happy”, танцювали, створювали власні проекти, грали в квест, писали неймовірні історії, проводили спортивні змагання та вікторини. Одні відчули себе справжніми лідерами, організаторами, режисерами, невід’ємною частиною команди, а інші відкрили у собі приховані таланти.

Час у таборі пролетів надзвичайно швидко. Впевнена, що кожен почерпнув багато нового, корисного, отримав живе спілкування англійською мовою, дізнався про стиль життя, звичаї та традиції Канади. Ми дуже щасливі від того, що Деніал Кріс знайшов підхід до наших дітей, був доброзичливим і невимушеним у спілкуванні. Його безпосередність притягувала до себе.

“Ніколи не забуду вас, і час, проведений у Яблунівській школі, – сказав Деніал на закритті табору. – Це був неабиякий досвід з чудовими учнями та вчителями”.

Прощавай Go Camp 2017, з нетерпінням чекаємо на Go Camp2018!

Ольга Ткачук,
вчитель англійської мови
Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.