Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку

29 листопада 2016 року відбулося спільне засідання районного методичного об’єднання вихователів та музичних керівників дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів на базі Косівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Горобинка» (завідувач Пазюк В. П.)

Проблема – «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку». Тема, яка розглядалася, – «Організація освітнього процесу у ДНЗ з питання національно-патріотичного виховання».

Присутнім було запропоновано перегляд заняття в середній групі на тему: «Рідна мати, рідна мова, рідна Україна…» (вихователь Даниш Д.М), свято «Моя Батьківщина» (муз.кер. Пазюк І. М.).

/Files/images/dnz/011216/1.jpg

З питанням «Особливості патріотичного виховання дітей дошкільного віку. Аналіз програми «Україна - моя Батьківщина» виступила методист методичного кабінету відділу освіти Сенчук Л.Я. Вихователь-методист дошкільного закладу Ващишин О.В. ознайомила присутніх з основними напрямками та змістом з реалізації патріотичного виховання.

Перед слухачами виступила Огданська Т. М., лікар-педіатр, учасник громадської організації «Новий форум» з Вижнівщини Чернівецької області, яка представила презентацію проекту з етнопедагогіки та ознайомила присутніх з літературою для використання в роботі з дітьми.

/Files/images/dnz/011216/2.jpg

Методист методичного кабінету Сенчук Л.Я. провела інтерактивні вправи з педагогами, з метою підтримки ділового тонусу педагогів та підвищення їх педагогічної майстерності.

У ході засідання панувала сприятлива навчальна атмосфера.

/Files/images/dnz/011216/3.jpg

Підсумком роботи стало вироблення рекомендацій щодо методичної підтримки та допомоги педагогам.

Сенчук Л. Я.

/Files/images/dnz/011216/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.