Підготовку до ЗНО розпочато

13 жовтня 2016 р. на базі Косівського районного центру дитячої творчості, під керівництвом методиста методичного кабінету Світлани Цикаляк відбувся постійно діючий семінар учителів іноземних мов, які працюють в 10-11 класах, з теми «Teaching towards exam success: vocabulary development and writing an informal letter».

Головна мета семінару – ознайомлення вчителів з новими методиками розвитку в учнів лексичних навичок та вироблення умінь для написання особистого листа.

Присутні мали змогу переглянути 2 вебінари від видавництва «Macmillan Education», яке є одним із провідних у світі з випуску літератури та інших матеріалів для вивчення англійської мови та співпрацює з учителями, студентами, навчальними закладами, освітніми організаціями та Міністерством освіти і науки України. Вони були присвячені детальному аналізу результатів ЗНО з англійської мови 2016 року та основних помилок, допущених випускниками під час тестування. Учителі також дізналися про особливості проведення ЗНО з іноземних мов в 2017 році та ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо розвитку лексичних навичок і основних вимог до написання неофіційних листів як частини тесту ЗНО.

/Files/images/nozemna_mova/13102016 2.jpg

У ході засідання обговорено підготовку до І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов.

Підсумками постійно діючого семінару стало напрацювання методичних рекомендацій.

Підготувала методист методичного кабінету
Світлана Цикаляк

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.