Всеукраїнський День дошкілля

27 вересня – Всеукраїнський День дошкілля – свято всіх, хто причетний до виховання наймолодших українців. Дитячий садок – це радість для дітей,творчість для педагогів, спокій для батьків, успіх для всіх.

22-27 вересня 2016 року в дошкільних навчальних закладах Косівського району відбувся Тиждень дошкільної освіти, присвячений професійному святу Всеукраїнського Дня дошкілля. День дошкілля – це ще одна нагода педагогам, дітям та батькам спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом. Під час проведення Тижня дошкільної освіти відбулися заходи до Всеукраїнського Дня дошкілля, а саме: вшанування ветеранів педагогічної праці,святкові концерти, виставки дитячих та батьківських робіт, презентації педагогічного досвіду працівників дошкільних навчальних закладів, екскурсії-огляди, виставки творчих робіт, театралізовані вистави та спортивні розваги для дітей і їхніх батьків. Для педагогічних працівників проведені «круглі столи», майстер-класи, ділові ігри, мультимедійні презентації, дискусії тощо з проблем дошкілля, з запрошенням ветеранів педагогічної праці та батьків.

Організація святкових заходів до Дня дошкілля – це творчість кожного окремого колективу. Найголовніша мета свята: підкреслити цінність і важливість дошкільного віку у формуванні особистості, презентувати творчий потенціал працівників-дошкільників, підвищити психолого-педагогічний рівень батьків.

/Files/images/den_doshkllya_2016/1.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/2.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/3.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/4.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/5.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/6.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/7.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/8.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/10.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/11.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/12.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/13.jpg

/Files/images/den_doshkllya_2016/14.jpg

Методист методичного кабінету
Л.Я. Сенчук

Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.