Районне методичне об’єднання вчителів іноземної мови

Районне методичне об’єднання вчителів іноземної мови

17 березня 2016 р. на базі Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням англійської мови відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів іноземної мови з теми «Науково-методичний супровід викладання іноземної мови в ЗНЗ району».

Світлана Цикаляк, методист методичного кабінету, ознайомила вчителів іноземної мови ЗНЗ району з методичними рекомендаціями щодо проведення ДПА/ЗНО з іноземних мов в 2015/2016 навчальному році, приділивши особливу увагу змісту завдань та критеріям їх оцінювання.


/Files/images/nozemna_mova/2.JPG

Також в ході засідання було обговорено підсумки ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов та підсумки проведення І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» в номінації «Англійська мова».

/Files/images/nozemna_mova/4.JPG

Досвідом роботи в міжатестаційний період поділилися вчителі, які атестуються (вища категорія, педагогічні звання): Бондаренко Н.О., Кириляк М.П., Ковбан О.І., Костреюк О.І., Томащук О.В., Явдошняк Г.В. Педагоги розповіли про проблемні питання, над якими працюють, ознайомили з методами роботи, що використовують на уроках, та проаналізували результати їх застосування.

/Files/images/nozemna_mova/5.JPG

У рамках співпраці з координатором канадського проекту «Любов-Лав» Романом Єринюком на завершення засідання вчителям англійської мови ЗНЗ району, учні яких зайняли призові місця в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, вручено двомовну літературу для передачі її дітям.

Підготувала методист методичного кабінету

Світлана Цикаляк

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.