Повернутися до звичайного режиму

Соціально-психологічна служба в школі

Профорієнтаційний напрямок діяльності у системі роботи соціально-психологічної служби в школі

25 листопада 2015 року у Косівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбувся постійно діючий семінар практичних психологів та соціальних педагогів . Семінар є дуже актуальним для психологічної служби загальноосвітніх навчальних закладів. Вибір професії для випускників школи є важливим та відповідальним кроком тому, що у багатьох випадках він визначає подальшу долю дитини.

З учнями 9-А класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Проблема вибору професій».

Метою цього заняття було підвищення якості допрофільної підготовки учнів, усвідомлення відповідальності за своє подальше життя, актуалізувати знання підлітків про професії.

У структуру заняття увійшла діагностика учнів, що допомогло визначитися з пріоритетним напрямком майбутньої діяльності дитини.

Також було проведено заняття з практичними психологами та соціальними педагогами на тему: «Стратегія особистого й професійного самовдосконалення або «Портрет професіонала».

Мета заняття – сприяти усвідомленню учасниками необхідності самовдосконалення і прагнення до особистісного і професійного зростання як умови життєвого благополуччя.

За підсумками роботи учасники семінару набули нового досвіду у профорієнтаційному напрямку діяльності та отримали багато позитивних емоцій.

/Files/images/Socps/SN851107.JPG /Files/images/Socps/SN851080.JPG /Files/images/Socps/SN851084.JPG /Files/images/Socps/SN851087.JPG /Files/images/Socps/SN851088.JPG /Files/images/Socps/SN851103.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.