Повернутися до звичайного режиму

Форми навчання школярів на уроках іноземної мови

Форми навчання школярів на уроках іноземної мови

Згідно плану роботи районного методичного кабінету 26 листопада 2015 року на базі Кутської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове заняття школи молодого педагога з теми «Форми навчання школярів на уроках іноземної мови», в якому взяли участь учителі іноземної мови. Основними завданнями заняття було ознайомити молодих вчителів із змістовими домінантами сучасного уроку іноземної мови, виробити вміння та навички педагогів обирати необхідні форми роботи на уроці відповідно до типу та мети уроку та розкрити сутнісний зміст досвіду роботи вчителів англійської мови Кутської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Заняття розпочалося з привітання учасників вокальним гуртком, керівником якого є вчитель музичного мистецтва С. Я. Павлюк та дирекцією школи.

/Files/images/shmp/DSC04994.JPG

Далі молоді педагоги мали змогу ознайомитись з досвідом колег, побувавши на уроках в 3 та 8 класах.

/Files/images/shmp/DSC04998.JPG /Files/images/shmp/DSC05000.JPG

Урок з теми «Дні тижня. Навчальні предмети» в 3 класі провів – учитель англійської мови, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель В. А. Крищенко. А урок у 8 класі на тему «Книги в нашому житті» провела вчитель англійської мови, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист А. Г. Линда. Обидва вчителі продемонстрували високий професіоналізм та вміння зацікавити учнів англійською мовою.

У ході тренінгу з теми «Усвідомлення себе і своєї діяльності в системі освіти як шлях до особистісного зростання», який провела практичний психолог, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії В. І. Павлюк, виконуючи цікаві вправи, присутні обмінялися досвідом спілкування з дітьми, обговорили основні складові педагогічної майстерності та свою роль у системі сучасної освіти.

/Files/images/shmp/DSC05004.JPG /Files/images/shmp/DSC05003.JPG

Учасники заняття виявили величезний інтерес до проведених уроків та брали активну участь в їх обговоренні.

Світлана Цикаляк, методист методичного кабінету

Кiлькiсть переглядiв: 329

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.