Постійно діючий семінар учителів іноземної мови

Постійно діючий семінар учителів іноземної мови

12 листопада 2015 р. на базі Косівського районного центру дитячої творчості відбувся постійно діючий семінар учителів іноземної мови з теми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках іноземної мови». Мета його – проаналізувати важливість застосування інформаційно-комунікаційних технологій на уроках іноземної мови.

У рамках семінару розглянуто питання практичного застосування ІКТ на уроках іноземної мови та алгоритм створення освітнього блогу вчителя.

Досвідом роботи з питання практичного застосування ІКТ на уроках іноземної мови поділилась учитель Рожнівського НВК «Гуцульщина» імені Ф. Погребенника НаУКМА Інна Сайнюк, яка представила учасникам семінару свою презентацію.

З поняттям, особливостями, різновидами та алгоритмом створення освітнього блогу вчителів ознайомила методист методичного кабінету Світлана Цикаляк, презентувавши покрокове його створення у вигляді презентації.

Інформаційно-аналітичне заняття з елементами тренінгу провела психолог Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ Марія Пасічняк.

Окрім того, під час семінару вчителі ознайомилися з умовами проведення І районного етапу туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2016» у номінації: «Англійська мова».

На завершення семінару вчителям німецької мови Косівського НВК «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат» Л. Б. Бієвській та О. М. Бович, які були слухачами курсів німецької мови від Гете інституту, вручено сертифікати.

Підготувала методист методичного кабінету Світлана Цикаляк

/Files/images/angl.sem1.JPG

Презентація "Створення освітнього блогу"

Кiлькiсть переглядiв: 407

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.