Повернутися до звичайного режиму

Школа молодого практичного психолога та соціального педагога

Школа молодого практичного психолога та соціального педагога

28 жовтня 2015 р. на базі Косівського НВК «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат» відбулося засідання школи молодого практичного психолога та соціального педагога з теми «Професійне зростання практичного психолога та соціального педагога-початківця». Метою якого було створення умов для усвідомлення психологічної служби власних професійних можливостей та визначення шляхів професійного зростання.

У засіданні школи молодого практичного психолога та соціального педагога взяли участь та виступили:

Людмила Томащук, методист методкабінету, закцентувала увагу на нормативно-правовому забезпеченні щодо діяльності практичного психолога та соціального педагога, опрацювала з присутніми особливості ведення документації психологічної служби у школі, окреслила посадові обов’язки та визначила професійно важливі якості практичного психолога та соціального педагога.

Оксана Павлюк, практичний психолог Соколівської ЗОШ І-ІІ ст., провела тренінг«Розвиток професійної ідентичності як засіб професійно – творчого становлення психолога». Метою якого було : формувати в учасників навички та вміння долати професійні утруднення, ознайомити з поняттям «професійна ідентичність», актуалізувати досвід, сприяти рефлексії та вербалізації життєвих та професійних цінностей та принципів. Під час заняття з практичними психологами та соціальними педагогами було проведено анкетування з метою визначення творчого потенціалу педагогів.

Лідія Горичук, практичний психолог Косівського НВК «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат», презентувала методичні матеріали та огляд газетно-журнальних статей щодо формування психологічної компетентності психологічної служби.

Учасники засідання мали змогу ознайомитись з практичним досвідом роботи практичних психологів.

У процесі обговорення було визначено корекційну та практичну значимість методів та прийомів, обраних для діяльності психологічної служби.

Присутні на заняттях практичні психологи виявили високий рівень зацікавленості у запропонованій тематиці та активно брали участь у тренінгу.

/Files/images/Psiholog/11.jpg /Files/images/Psiholog/д.jpg /Files/images/Psiholog/л.jpg /Files/images/Psiholog/о.jpg /Files/images/Psiholog/то.jpg /Files/images/Psiholog/тр.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 580

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.