Соціально-педагогічне проектування розвитку обдарованості учня

Соціально-педагогічне проектування розвитку обдарованості учня в системі взаємодії учасників навчально-виховного процесу

Таку проблему обговорили учасники районного семінару-тренінгу, вчителі суспільно-гуманітарного циклу, що працюють з обдарованими дітьми. Семінар-тренінг 30 жовтня проведено на базі Рожнівського НВК «Гуцульщина». Серед форм роботи, застосованих в ході семінару-тренінгу психологічне консультування «Принципи підбору індивідуальних завдань для обдарованих школярів». Дане консультування провела Марина Баранецька, практичний психолог Старокутської ЗОШ І-ІІІ ст. В ході консультування напрацьовано рекомендаційні матеріали для педагогів,що працюють з обдарованими дітьми.

/Files/images/sots/soc1.jpg

При підготовці до засідання семінару-тренінгу учасники працювали в групах над розробкою завдань суспільно-гуманітарного циклу для учнів 6-8 класів. Тож наступним кроком в організації семінару стало обговорення напрацьованих завдань. Учасники мали змогу проаналізувати завдання та систематизувати їх відповідно до рівня складності.

/Files/images/sots/soc2.jpg

В практичному блоці засідання семінару учасники здійснювали апробацію завдань з предметів суспільно-гуманітарного циклу за участю учнів 6-8 класів Рожнівського НВК «Гуцульщина».

/Files/images/sots/soc3.jpg

Учасники районного семінару-тренінгу констатували на важливості роботи над розвитком дитячої обдарованості. Власне, в школі закладаються основи для формування аналітичних вмінь та креативних навиків,що лежать в основі обдарованості.

Кiлькiсть переглядiв: 556

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.