Обласна педагогічна практика

Обласна педагогічна практика вчителів англійської мови, керівників гуртків з предмета

21 жовтня 2015 року на базі Хімчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася обласна педагогічна практика вчителів англійської мови, керівників гуртків з предмета. Зважаючи на стрімкий розвиток високих технологій та економіки, тісно пов'язаний з іноземною мовою як пріоритетним засобом міжнародного спілкування, слухачі курсів змогли удосконалити власну компетентність з питання «Комунікативний підхід до викладання іноземної мови».

Дирекція школи, завідувач методичного кабінету відділу освіти Косівської РДА О.Д.Лесевич, методист Івано-Франківського ОІППО О.І.Кондрат привітали слухачів курсів. Візитку школи представила курсантам директор закладу В.М.Розвадовська. Ознайомитись з методикою проведення уроків слухачі мали змогу, побувавши на уроках в 5 та 10 класах.

Підсумковий урок з теми «Одяг» в 5 класі провела вчитель англійської мови, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель Н.В.Злочанська. А урок у 10 класі на тему «Освіта за кордоном і в Україні» – вчитель англійської мови, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель Г.В.Юрійчук. Обидва вчителі вразили присутніх своїм майстерним використанням комунікативного підходу до викладання іноземної мови та високим рівнем володіння англійською.

Потім відбулося обговорення та зроблено аналіз уроків. Слухачі курсів відзначили високий рівень учителів школи та їх взаємодію з дітьми. Особливо вразило впровадження інноваційних підходів до організації навчально-виховного процесу, участь школи в різноманітних міжнародних проектах, естетичне оформлення приміщення школи та класних кімнат.

Цікавою несподіванкою для учасників заходу стала учнівська презентація проекту ‘Polska w sercu i w plecaku’, під час якої школярі розповіли про свою недавню поїздку до Республіки Польщі в рамках співпраці між містом Лохувом Венгровського повіту Мазовецького воєводства та відділом освіти Косівської райдержадміністрації.

На завершення педагогічної практики виступила методист методичного кабінету відділу освіти Косівської райдержадміністрації С.П.Цикаляк, яка ознайомила присутніх з організацією науково-методичної роботи з учителями іноземної мови в районі.

Педагогічна практика пройшла на високому організаційно-методичному рівні.

/Files/images/IMG1.jpg /Files/images/IMG2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.