Відзначили професійне свято

Відзначили професійне свято

/Files/images/den_vchitelya/DSC04906.JPG /Files/images/den_vchitelya/DSC04910.JPG /Files/images/den_vchitelya/DSC04911.JPG /Files/images/den_vchitelya/DSC04937.JPG

Гарними здобутками та новими ідеями відзначили педагоги Косівщини День працівників освіти. 2 жовтня в Районному будинку культури зібрались вчителі та вихователі, керівники гуртків та тренери-викладачі, щоб дружньою освітянською родиною привітати найкращих. В своєму виступі начальник відділу освіти Володимир Козьменчук підкреслив, що освіта пишається своїми вчителями, носіями загальнонаціональної культури та справжніх цінностей. Лесевич Оксана Дмитрівна,завідувач методичного кабінету відділу освіти, Абрам'юк Віталій Васильович, вчитель фізичної культури Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Хлопков Володимир Ілліч, керівник гуртків Косівського районного центру дитячої творчості стали лауреатами районної премії імені Ігоря Пелипейка.18 педагогів нагородженні грамотами департаменту освіти та науки обласної державної адміністрації, 19 працівників навчальних закладів району нагородженні Квіти та музичні номери від кращих колективів художньої самодіяльності стали добрим стимулом для нагороджених. Привітали нагороджених та учасників свята перший заступник голови районної адміністрації Михайло Павлюк, голова районної ради Михайло Шатрук, голова комісії з питань освіти районної ради Ярослав Мельничук та Косівський міський голова Микола Фокшей.

Свято стало по справжньому особливим, бо освітяни мали нагоду вітати в залі щирих друзів - делегацію з міста Лохув Венгровського повіту республіки Польща. Величні слова вітання прозвучали з вуст старости Венгровського повіту Кшиштофа Федорчика та голови ради міста Лохув, директора ліцею Анжея Сухеника. Всі присутні змогли ще раз впевнитись,що професія вчителя є однією з найпочесніших як в Україні, так і в Польщі. Це підтвердили школярі, що прийшли привітати улюблених вчителів дзвінкою піснею та грою на музичних інструментах: Сенчук Яна, ансамбль сопілкарів та оркестр народних інструментів «Перлина Карпат», учасники танцювального зразкового ансамблю «Зелений талісман» та ансамблю бандуристів «Сонячна струна», дует «Браво».

Своєрідним лейтмотивом свята стали слова ведучого «Сьогоднішньому вчителю випала честь працювати в епоху змін, в час нелегких випробувань, але ми точно знаємо: ніякі перепони, негаразди чи суспільні віяння не зруйнують освітянських основ. Ми сформуємо нову генерацію, ми докажемо собі та світові, що варті гідного звання Вчитель».

Кiлькiсть переглядiв: 366

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.