Табір самоврядування "Барвограй"

Табір самоврядування "Барвограй"

На Косівщині стартувала літня оздоровча кампанія. 4 профільних навчально-оздоровчих табори відчинили свої двері для обдарованих школярів району.

 Барвограй

30 лідерів учнівських самоврядних структур району зібрались в с.Річка, де на базі навчально-виховного комплексу розпочалась ІІ зміна табору «Барвограй». В програмі табору не лише екскурсії, походи та розваги, але й змістовні заняття за програмою «Школа лідерства». Педагоги-тренери Надія Ємець, Надія Кабанюк, Людмила Іванюк намагаються виробити в учасників табору здатність об’єктивно оцінювати себе і роботу інших, розвинути уміння та навички організації оптимального спілкування, конструктивної взаємодії.

 Барвограй

Очікувані результати такого тренінгу - активізація й удосконалення індивідуального досвіду кожного учасника, розвиток творчої і соціальної ініціативи учнівської молоді.

 Барвограй

Всі набуті навички учасники табору зможуть реалізувати про організації роботи учнівського самоврядування своєї школи, а поки лише навчаються та пізнають географію рідного краю. Впродовж лише 2 днів школярі відвідали місцевий водоспад, хребет Брусний та інші цікаві географічні об’єкти. Заступники начальника табору Мартищук М.Л. та Грепіняк М.П.,сподіваються,що перебування в таборі стане для школярів одним з найкращих спогадів про літо.

Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.